Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασής μου;

Ναι! Συνδέσου με τον παλιό σου κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάνε κλικ στην επιλογή Αλλαγή κωδικού πρόσβασης και επίλεξε έναν νέο κωδικό πρόσβασης.

Μπορώ να διακόψω μια εργασία και να τη συνεχίσω αργότερα;

Ναι, μπορείς. Για να μην χαθούν όμως οι μέχρι τώρα απαντήσεις σου, πρέπει πριν το διάλειμμά σου να αποθηκεύσεις τις μέχρι τώρα καταχωρίσεις σου. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να πας στο κάτω μέρος της σελίδας και να κάνεις κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Μετά κάνε κλικ στο «Αποσύνδεση». Σε καμιά περίπτωση μην κλείσεις απλά το παράθυρο του browser!

Θα μου επιστρέφονται οι διορθωμένες μου εργασίες;

Ναι. Μόλις διορθώσουμε και βαθμολογήσουμε την εργασία που μας έστειλες, θα λάβεις από εμάς ένα μήνυμα στο E-mail σου. Στη συνέχεια, θα μπορείς να συνδεθείς στο Mailbox και να δεις την τελευταία εργασία σου. Το διορθωμένο μάθημα επισημαίνεται μ’ ένα πράσινο τικ.

Πώς βαθμολογούνται οι εργασίες;

Όταν μια ερώτηση απαντηθεί σωστά, τότε τα αστεράκια από κάτω εμφανίζονται κίτρινα. Αν η απάντηση είναι λάθος, τα αστεράκια παραμένουν γκρι. Σ’ αυτήν την περίπτωση σου γράφουμε την σωστή απάντηση ή κάποια άλλη επισήμανση που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποια ήταν η σωστή απάντηση.

Βαθμολογούνται κάποιες ερωτήσεις με περισσότερους πόντους από άλλες;

Ναι. Ιδιαίτερα δύσκολες ή σημαντικές ερωτήσεις βαθμολογούνται με περισσότερους πόντους από άλλες. Μέτρησε τα γκρι αστεράκια κάτω από την κάθε ερώτηση. Αυτά σου δείχνουν πόσους πόντους μπορείς να πάρεις συνολικά, αν απαντήσεις 100% σωστά την ερώτηση.

Μπορώ και να κερδίσω κάτι;

Ναι. Όταν τελειώσεις το τελευταίο μάθημα της σειράς: «Τα πρώτα μου βήματα», θα σου στείλουμε ένα μικρό δωράκι. Και κάθε φορά που θα ολοκληρώνεις μια σειρά μαθημάτων θα παίρνεις μια ΒΕΒΑΙΩΣΗ συμμετοχής.


Τι συμβαίνει όταν ένα μέλος δεν συμμετάσχει ενεργά για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Μετά από 6 εβδομάδες, θα του στείλουμε ένα μήνυμα στο E-mail του, για να του υπενθυμίσουμε τα μαθήματα. Η ομάδα μας ανυπομονεί να το ξαναδεί να συνεχίζει τα μαθήματα που άρχισε.

Είναι η συμμετοχή στα μαθήματα πραγματικά δωρεάν;

Ναι! Το Mailbox χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δωρεές. Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά και οι έφηβοι που το επιθυμούν, το Mailbox είναι σκόπιμα δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.